Inspecteur PV-installaties

Er worden in Nederland in hoog tempo zonnestroomprojecten gerealiseerd en de ontwikkelingen binnen de solarbranche gaan hard. Hierdoor neemt de vraag naar technische expertise en kwaliteitsbewaking van zonnestroomprojecten toe.

Straightforward is een technisch adviesbureau met meer dan 10 jaar ervaring, gespecialiseerd in het begeleiden van zonnestroomprojecten op dak, veld en water. De projecten die we begeleiden of inspecteren variëren in grootte van ongeveer 100 kWp tot meer dan 40 MWp.

Met diepgaande technische kennis en de know-how om deze praktisch toe te passen ondersteunen wij projectontwikkelaars, investeerders, banken en systeemeigenaren bij het realiseren van veilige goed presterende zonnestroominstallaties.

Jij, als inspecteur PV installaties, begeleidt en inspecteert bestaande en nieuwe projecten door het hele land.

Dit doe je met passie voor kwaliteit en gevoel voor de praktische toepasbaarheid waarbij het streven naar maximaal haalbare uitvoeringskwaliteit steeds het uitgangspunt is.

Op basis van jouw parate kennis van o.a. NEN 1010, NEN 3140, NPR5310 en Scios Scope 12 begeleid je projecten en inspecteer je PV installaties waarbij je naast visuele inspecties ook metingen en tests uitvoert. Je beoordeelt plannen en ontwerpen, stelt programma’s van eisen op en adviseert opdrachtgevers vaak in de vorm van (advies)rapportages met jouw constateringen. Indien nodig begeleid je opdrachtgever bij het oplossen van de aandachtspunten.

Dit ben jij:
- Min. HBO werk en denkniveau door opleiding (bijv. elektrotechniek, bouwkunde en/of werktuigbouwkunde) en/of praktische werkervaring met PV-installaties.
- Kennis van midden- en hoogspanningsinstallaties is een pré.
- In bezit van VCA-VOL, Scios Scope 12 (evt. 8, 10) of bereid dit op korte termijn te behalen.
- Fulltime beschikbaar.
- Géén hoogtevrees.
- Geldig rijbewijs B, liefst in bezit van auto en bereid te reizen.
- Vloeiende beheersing NL/ENG (woord en geschrift)
- Communicatief vaardig, standvastig maar zeker ook benaderbaar.

Dit zijn wij:
Een no-nonsense organisatie met korte lijnen en een hecht, enthousiast team dat bestaat uit professionals met hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ontwikkeling van organisatie en individu door kennisvergaring en informatieoverdracht.
Een gezonde werk-privé balans en marktconforme arbeidsvoorwaarden.
Interesse:
Wij hebben per direct mogelijkheden voor één of meerdere collega’s dus ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief per e-mail aan Silvia Hüntemann via de button hieronder, of aan Straightforward, Mauritslaan 49, 6129 EL Urmond
.
Twijfel je nog of ben je nog op zoek naar meer informatie over de organisatie, de functie of andere mogelijkheden binnen onze organisatie, bel dan 06-28486529.
 

Uitnodiging voor een open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s!
Wij zijn een no-nonsens organisatie met korte lijnen en een hecht, enthousiast team dat bestaat uit professionals met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
Wil je graag werken bij Straightforward en heb jij een technische achtergrond op minimaal HBO niveau?
Stuur je CV op naar Straightforward, Mauritslaan 48, 6129 EL Urmond, of via onderstaande button.
Wij zullen met je contact opnemen.
 
Mauritslaan 49
6129 EL Urmond

telefoon: +31 (0) 88 1662700
email: info [at] straightforward.nl

KvK: 60821337